Vloercoating

Verduurzaam de vloer met sterke vloercoating

Met vloercoating brengen wij een beschermende laag aan over een bestaat vloer of ondervloer. Zo wordt de vloer sterk en volledig naadloos. Kunststof Gietvloer biedt de hoogste kwaliteit vloercoating voor onder meer bedrijven, particulieren, corporaties en VVE´s. Er zijn diverse opties mogelijk.

Ideale vloerbescherming

Een vloercoating geldt als een ideale vloerbescherming en is tevens een uitstekende oplossing om betonconstructies bescherming te bieden. Schadelijke stoffen en vloeistoffen krijgen geen kans om door te dringen.

Wij brengen de vloercoating in meerdere lagen aan tot een dikte van 200 mu, dat staat gelijk aan 2 millimeter. De vloercoating kan overigens ook van andere specifieke eigenschappen worden voorzien om zo multifunctioneel te worden.

Extra eigenschappen bij vloercoating

Een coating kan over extra eigenschappen beschikken. In bepaalde bedrijven worden bijvoorbeeld extra eisen gesteld aan de veiligheid van een vloer, zoals in een professionele keuken van een horecabedrijf. Kunststof Gietvloer kan de vloercoating in dergelijke situaties van een antisliplaag voorzien.

Ook andere eigenschappen kunnen uitkomst bieden, zoals een antistatische vloer voor bedrijven in de elektronische industrie wenselijk zijn en vloeistofdichte vloeren een vereiste zijn in de chemische sector.

Fysisch drogend of chemisch uithardend

Bij Kunststof Gietvloer wordt zowel de mogelijkheid geboden om een vloercoating in chemisch uithardende vorm te verkrijgen als fysisch drogend.

Bij chemische uitharding is er sprake van een reactie tussen twee componenten en bij fysisch drogend verdampt het water of het oplosmiddel.

De coating die chemisch uithardt is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor de verduurzaming van betonconstructies en vloeren. Overigens bestaat het kunststof materiaal voor het grootste deel uit epoxy, acrylaat of polyurethaan.

Kunststof Gietvloer is zowel ondernemingen, particulieren als VVE´s en corporaties van dienst bij de keuze voor de meest geschikt vloercoating. Zo brengen wij onder meer multifunctionele vloersystemen aan in garages en werkplaatsen, maar verzorgen wij eveneens de applicatie van een coating voor particulieren op balkons of in sanitaire ruimtes.

Speciaal voordeel kan worden verkregen door VVE´s en corporaties indien er sprake is van vloercoatings voor grootschalige projecten. Dat is prijstechnisch gezien bijzonder aantrekkelijk.

Informeer gerust naar de mogelijkheden die Kunststof Gietvloer je te bieden heeft. Wij voorzien je graag van advies en leveren altijd de beste kwaliteit.

Diverse opties bij vloercoating

Zoals we hierboven als noemden zijn er verschillende opties mogelijk als een antistatische vloer of een antisliplaag. De laatste is in verschillende gradaties aan te brengen. Maar er is meer, zo kan je kiezen voor een coating in een kleur waarbij je het hele uiterlijk van de vloer verandert.

Of kies voor een doorzichtige vloercoating waardoor de ondervloer nog goed zichtbaar is. Ook is het mogelijk om voor een matte of juist een glanzende afwerking te kiezen.

De prijs van vloercoating

Vloercoating is een van de goedkoopste opties die wij bieden. Vloercoating is dan ook geen volledige vloer, maar alleen een nieuwe toplaag voor een vloer. Het is een goedkope manier om een bestaande vloer de eigenschappen van een gietvloer te geven. De prijs van coating is van verschillende factoren afhankelijk en valt tussen de € 26,- en € 41,-.

Er zijn verschillende onderdelen die de uiteindelijke prijs beïnvloeden. De grootste factor is het oppervlakte. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Het is daarom slim om coating op een groot oppervlakte aan te laten brengen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn de eventuele extra opties waar je voor kiest en de manuren.

Lees hier meer over de prijs van gietvloeren.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in vloercoating? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vloercoating van Kunststof-Gietvloer.nl

Bij Kunststof-Gietvloer.nl hebben we jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren en coatings. Je geniet bij ons uit een ruime keuze aan gietvloeren. Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie.

Kunststof Gietvloer levert gietvloeren in héél Nederland. Komen we binnenkort bij jou een gietvloer aanbrengen?