Kosten gietvloer toilet

Het toilet is het kleinste kamertje in huis. Toch is hij erg belangrijk! Net zo belangrijk is de vloer in het toilet, want je wilt een hygiënische vloer die makkelijk schoon te maken is. Een vochtwerende gietvloer is dan de beste optie.

De juiste gietvloer voor in het toilet

Gietvloeren zijn er in allerlei soorten en kleuren. In het toilet is een naadloze en vochtwerende vloer de beste keuze. Qua gietvloeren gaat het dan om een PU gietvloer, een vloer van steentapijt of een troffelvloer. Qua kleur kan je met deze vloeren alle kanten op. Zo kan je voor een kleur kiezen die bij het toilet en de rest van inrichting past. In het algemeen raden we een lichte kleur gietvloer aan voor in het toilet, omdat een donkere gietvloer de ruimte kleiner laat lijken.

Kosten gietvloer toilet

Heb je interesse in een gietvloer voor in het toilet? Dan ben je vast benieuwd naar de prijs. Elke gietvloer heeft een andere prijs en ook andere factoren als het oppervlakte, de extra opties en de manuren beïnvloeden de prijs. Het toilet heeft maar een klein oppervlakte, maar wellicht wil je de gietvloer ook laten overlopen in andere ruimtes? Hoe groter het totale oppervlakte, hoe hoger de totaalprijs, maar hoe lager de prijs per vierkante meter. Daarom is het slim om de vloer ook in andere ruimtes van de woning te laten aanbrengen. Dit zijn de prijzen per gietvloer:

Type gietvloer

Laagdikte

Prijs €/m2, excl. BTW

Toepassing

Vloerverwarming mogelijk?

Betonlook mogelijk?

PU gietvloer

2-3 mm

€60-80

Design

ja

ja

Woonbeton

5-6 mm

€73-97

Design

ja

ja

Betonvloer

5-6 mm

€73-97

Design

ja

nee

Beton Cire

2-3 mm

€73-97

Design

ja

ja

Microcement

2-3 mm

€73-97

Design

ja

ja

Grindvloer

4-6 mm

€26-41

Design

ja

nee

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een gietvloer voor in het toilet? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een gietvloer van Kunststof-Gietvloer.nl

Bij Kunststof-Gietvloer.nl hebben we jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Je geniet bij ons uit een ruime keuze aan gietvloeren. Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie. Kunststof Gietvloer levert gietvloeren in héél Nederland. Komen we binnenkort bij jou een gietvloer aanbrengen?

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.