Gietvloer zakelijk

Gietvloeren zijn de laatste jaren steeds populairder in woningen, maar ook voor bedrijven is een gietvloer een interessante keuze. Er zijn verschillende soorten gietvloeren met elk hun specifieke eigenschappen. Hierdoor is er voor elk bedrijf een geschikte gietvloer. Ben je uit zakelijk oogpunt op zoek naar een gietvloer? We vertellen je graag meer.

Een gietvloer voor in kantoren en winkelpanden

In kantoren en in winkelpanden is een gietvloer een uitstekende vloerkeuze. Een gietvloer is naadloos en hygiënisch, wat perfect past bij ruimtes waar veel mensen over de vloer komen. Met een gietvloer bespaar je schoonmaaktijd. Ook heeft een gietvloer nauwelijks onderhoud nodig. Daarnaast is een gietvloer een prachtige vloer met een representatieve uitstraling. Zowel op bezoekers als op de medewerkers zal de vloer een goede indruk maken. Gietvloeren zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen zodat je precies de look kan vinden die bij het bedrijf past. Geschikte vloeren zijn onder andere een PU gietvloer, een cementgebonden gietvloer en een steentapijt gietvloer.

Een gietvloer in de industrie

Ook voor de industrie zijn gietvloeren geschikt. Echter gaat het hier wel om een ander type gietvloer namelijk gietvloer op basis van de kunsthars epoxy. Epoxy is een sterk materiaal dat ook tegen sterke belasting kan. Daarom vind je epoxy gietvloeren veel industriële omgevingen als garages, fabrieken en magazijnen. Zowel een epoxy gietvloer als grindvloeren of troffelvloeren op basis van epoxy zijn geschikt voor de industrie.

De kosten van een gietvloer zakelijk

Een gietvloer voor bedrijven is net zo duur als een gietvloer voor in woningen. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten gietvloeren met elk hun eigen prijs. Dit zijn de prijzen voor onze gietvloeren voor bedrijven:

Type gietvloer

Laagdikte

Prijs €/m2, excl. BTW

Toepassing

Vloerverwarming mogelijk?

Betonlook mogelijk?

PU gietvloer

2-3 mm

€60-80

Design

ja

ja

Epoxy gietvloer

2-3 mm

€45-72

Industrieel

ja

nee

Woonbeton

5-6 mm

€73-97

Design

ja

ja

Vloercoating

0,5 mm

€26-41

Industrieel

ja

nee

Betonvloer

5-6 mm

€73-97

Design

ja

nee

Beton Cire

2-3 mm

€73-97

Design

ja

ja

Microcement

2-3 mm

€73-97

Design

ja

ja

Grindvloer

4-6 mm

€26-41

Design

ja

nee

ESD Gietvloer

2-3 mm

€60-80

Industrieel

ja

nee

Troffelvloer

5-6 mm

€60-80

Industrieel

ja

nee

Factoren die de prijs beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die de uiteindelijke prijs van een gietvloer beïnvloeden. De belangrijkste factor is het totale oppervlakte. Ook voor bedrijven geldt, hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Dat maakt het interessant om de gietvloer in het gehele bedrijf aan te brengen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn eventuele extra opties en de manuren.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een gietvloer? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een gietvloer van Kunststof-Gietvloer.nl

Bij Kunststof-Gietvloer.nl hebben we jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Je geniet bij ons uit een ruime keuze aan gietvloeren. Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie. Kunststof Gietvloer levert gietvloeren in héél Nederland.

Komen we binnenkort bij jou een cementgebonden gietvloer aanbrengen?