Kosten gietvloer hal

We brengen dagelijks niet veel ruimte in de hal door, maar toch is het een erg belangrijk onderdeel van de woning. De hal verbindt alle verschillende kamers en is vaak ook de plek die mensen het eerste zien als ze de woning binnenkomen. Daarnaast verplaats je je altijd door de hal als je naar een andere ruimte in de woning gaat. Daarom is het slim om ook in de hal een vloer te plaatsen die je niet alleen qua uiterlijk waardeert, maar die ook praktisch is. Een gietvloer voldoet aan beide voorwaarden.

De juiste gietvloer voor in de hal

In de hal is het slim voor een neutrale vloer te kiezen al is het natuurlijk ook mogelijk om juist in de hal uit te pakken qua vloer. Voor in de hal zijn bijna alle gietvloeren geschikt. Wanneer je in een andere ruimte in de woning een gietvloer laat plaatsen dan is het slim en erg mooi om deze gietvloer in de hal te laten overlopen. Een gietvloer is een vloer die naadloos overloopt in andere vloeren, wat de gietvloer extra geschikt maakt voor in de hal.

Kosten gietvloer hal

Heb je interesse in een gietvloer voor in de hal? Dan vertellen we je graag meer over de kosten.  Elke gietvloer heeft een andere prijs. Hieronder kan je zien wat de prijs per gietvloer is. Factoren als het oppervlakte van de hal, de extra opties en de manuren beïnvloeden de prijs. Het is slim om de gietvloer niet alleen in de hal te laten aanbrengen, maar ook in andere ruimtes. Want voor alle gietvloeren geldt, hoe groter het totale oppervlakte hoe hoger de totaalprijs, maar hoe lager de prijs per vierkante meter. Dit zijn de prijzen per gietvloer:

Type gietvloer

Laagdikte

Prijs €/m2, excl. BTW

Toepassing

Vloerverwarming mogelijk?

Betonlook mogelijk?

PU gietvloer

2-3 mm

€60-80

Design

ja

ja

Woonbeton

5-6 mm

€73-97

Design

ja

ja

Betonvloer

5-6 mm

€73-97

Design

ja

nee

Beton Cire

2-3 mm

€73-97

Design

ja

ja

Microcement

2-3 mm

€73-97

Design

ja

ja

Grindvloer

4-6 mm

€26-41

Design

ja

nee

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een gietvloer voor in de hal? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een gietvloer van Kunststof-Gietvloer.nl

Bij Kunststof-Gietvloer.nl hebben we jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Je geniet bij ons uit een ruime keuze aan gietvloeren. Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie. Kunststof Gietvloer levert gietvloeren in héél Nederland. Komen we binnenkort bij jou een gietvloer aanbrengen?

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.