Pandomo Gietvloer

Praktisch design

Een Pandomo Gietvloer is een kunststof gietvloer met een stoere en unieke uitstraling. Deze cementgebonden gietvloer lijkt nog het meeste op designbeton en is toepasbaar in zowel woningen als bedrijfspanden. Het grote voordeel van een Pandomo Gietvloer is dat hij niet alleen mooi en comfortabel, maar ook zeer sterk is. Een Pandomo vloer bestaat namelijk uit harde mineralen en zachte bindmiddelen, waardoor kracht en comfort gecombineerd worden.

Pandomo Gietvloer voor particuliere en zakelijke toepassing

De Pandomo Gietvloer van Kunststof-gietvloer.nl vindt zijn weg naar steeds meer woningen. Het is namelijk de ideale vloer voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer, vooral wanneer je op zoek bent naar een gietvloer die jouw interieur een warme, natuurlijke en stoere uitstraling geeft.

Maar de Pandomo Gietvloer is ook prima op zijn plaats in een meer zakelijke setting. Daarom zijn Pandomo Gietvloeren ook te vinden in winkels, kantoren en showrooms. De Pandomo vloer is namelijk niet alleen heel mooi, maar ook heel sterk en dus geschikt voor intensieve belasting. Doordat hij bovendien naadloos en poriën dicht is, is de Pandomo vloer heel eenvoudig schoon te maken en te houden.

De voordelen van een Pandomo gietvloer

Een Pandomo gietvloer van Kunststof Gietvloer heeft veel voordelen. Het is een erg praktische vloer met een mooie uitstraling. Dit zijn de voordelen van een Pandomo gietvloer:

Naadloos
Oplosmiddelvrij
Uniek
Chemicaliënbestendig
Anti-allergie
Slijtvast
Vuil- en stofafstotend
Antistatisch
Duurzaam
Brandveilig

Diverse kleuren mogelijk

Een Pandomo vloer is in diverse kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is het altijd mogelijk om een kleur te vinden die bij jouw smaak past. Vooral grijstinten zijn populair maar een aardetint of een vrolijke kleur staan ook heel mooi.

Volg bij het kiezen van de kleur niet de laatste trends, maar echt jouw eigen smaak. Een Pandomo gaat lang mee en je wilt niet dat je de kleur over een paar jaar niet meer leuk vindt omdat deze uit de mode is. Een Pandomo vloer heeft een mooie betonlook.

Een Pandomo gietvloer van Kunststof-Gietvloer.nl

Bij Kunststof-Gietvloer.nl hebben we jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Je geniet bij ons uit een ruime keuze aan gietvloeren. Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie. Kunststof Gietvloer levert gietvloeren in héél Nederland. Komen we binnenkort bij jou een gietvloer aanbrengen?